Donacija u robi

Kao neprofitno udruženje građana „Stav +“ je i ovog puta iskazalo dobru volju i u skladu sa svojim statutarnim ciljevima priključilo se prikupljanju donacija za najugroženije od poplava.

Zahvaljujući stranom donatoru Globalnom fondu za decu iz SAD iz čijih sredstava je kupljena donacija u robi za bebe i decu, Volonteri i osobe koje žive sa HIV-om u okviru članstva Udruženja „Stav +“ su donirali Crvenom Krstu Subotica raznu opremu za decu i mlade.

Donacija se sastoji od neophodnih higijenskih, prehrambenih i drugih paketa za bebe i decu i to:
– Kašice za bebe 60 flašica
– Vlažnih maramica 30 kom.
– Dečji sapun 30 kom.
– Puder za bebe 20 kom.
– Pampers pelene 10 kom.
– Bebi kreme 10 kom
– Varalice za bebe (cucle) 15 kom.
– Flašice za mleko 100-250 ml. 10 kom.
– Biskvit keksići 50 kom.
– Sokići za decu 200ml. 74 kom.
– Ženske cipele br. 36-37 8 pari

Udruženje „Stav +“ će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima podržavati sve humanirane aktivnosti koje imaju za cilj da pomognu onima kojama je to najpotrebnije.

Važna napomena:

Udruženje „Stav +“ je svaki donirani artikal obeležio sa nalepnicom “ HUMANITARNA POMOĆ„. Molimo svakoga ko na bilo koji način primeti da je neki od obeleženih artikala u prodaji da obavezno javi na broj: 024 / 547-444, 065-9-547-441 ili na mejl office@stavplus.org 

Važna napomena:

Udruženje „Stav +“ je svaki donirani artikal obeležio sa nalepnicom “ HUMANITARNA POMOĆ“. Molimo svakog ko na bilo koji način primeti da je neki od obeleženih artikala u prodaji da obavezno jave na broj 065-9-547-441 ili na mejl office@stavplus.org

4 Zahvaljujemo na Vašim preporukama.